SVT öppet arkiv

Här kan du anmäla om du haft verk med i tv-program upplagda på SVT:s Öppet Arkiv under 2015, 2016 och 2017.

I de tre dokumenten programförteckning 2015 , programförteckning 2016  och programförteckning 2017 är alla program listade som funnits upplagda på SVT:s webbplats Öppet Arkiv under 2015 till 2017.

Sök i dokumenten genom att trycka ctrl+F (”krumelurtangenten” i mac) och fylla i sökrutan med lämpligt sökord.

Om du vet att ett eller flera av dina verk finns med i ett av de listade programmen kan du anmäla detta via formuläret bredvid.

Fyll i uppgifterna intill (obligatoriska uppgifter är märkta med en stjärna *). Du kan göra flera anmälningar om dina verk förekommer i flera program/avsnitt. Använd uppgifterna från dokumenten ovan för att fylla i formuläret.

 

Sista ansökningsdag är 31 juli 2019

 

För att kunna fullgöra vårt avtal med dig behöver Bildupphovsrätt behandla dina personuppgifter. All behandling av personuppgifter sker i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation). En detaljerad förteckning över hur dina personuppgifter behandlas och för vilket ändamål finns att läsa i sin helhet i vår integritetspolicy.

Obs! Vissa användare upplever ibland problem med våra formulär. Om du inte får en bekräftelse när du klickat på knappen "skicka" så har din anmälan inte gått iväg.

Skicka i sådana fall nedanstående uppgifter i ett vanligt e-postmeddelande till bildupphovsratt [at] bildupphovsratt.se. Skriv Öppet Arkiv i ämnesraden.

Ange hur många verk du har med i programmet i fältet ovan.